White papers

In de whitepapers voor Healthcare leest u over ontwikkelingen op het gebied van het beheer van informatie- en patiëntenstromen. En over de rol die ICT kan spelen bij het optimaliseren van zorgprocessen.

Whitepaper ‘Juiste informatie op het juiste moment’
Ons land digitaliseert in een rap tempo en is koploper als het aankomt op het adopteren van nieuwe technologieën. Hierdoor vermindert het aantal papieren afdrukken in het bedrijfsleven, bij de overheid en binnen Care & Cure instellingen. Tegelijkertijd groeit de hoeveelheid informatie iedere dag sneller. Managed Document Services (MDS) maakt kosten beheersbaar, kan opbrengsten vergroten en optimaliseert bedrijfsprocessen
Wilt u weten wat Managed Document Services voor uw Care & Cure instelling kan betekenen?
Lees meer en download dit whitepaper

Whitepaper ‘Slim documentbeheer’
Document- en informatiebeheer worden steeds belangrijker in de ondersteuning van zorg- en arbeidsprocessen in ziekenhuizen. De overheid introduceerde wet- en regelgeving die marktwerking en concurrentie moet stimuleren. De tevredenheid en veiligheid van patiënten zijn daardoor belangrijker dan ooit voor de continuïteit van het ziekenhuisbedrijf.
De invoering van het burgerservicenummer (BSN) en het landelijke EPD vormen de basis voor toekomstige transmurale gegevens- en informatieuitwisseling.
Lees meer en download dit whitepaper

Whitepaper ‘Patiënten- en informatielogistiek in de zorgsector’
Een grote toename in administratieve taken zorgt ervoor dat verpleegkundigen en medisch specialisten steeds minder tijd krijgen voor het werk waarvoor zij zijn opgeleid. Dit leidt tot een roep om het gebruik van een elektronisch patiëntendossier en de inzet van geavanceerde technische hulpmiddelen bij de behandeling van patiënten.
Lees meer en download dit whitepaper

Whitepaper ‘Papierloos werken binnen de zorgsector’
Dit whitepaper biedt objectieve, relevante informatie die het beslissingsproces over het implementeren van papierloos werken ondersteunt. In dit whitepaper staat een aantal trends beschreven dat papierloos werken in de zorgsector stimuleert. Deze trends draaien allemaal om de wens om altijd en overal bij informatie te kunnen. Men wil informatie sneller beschikbaar hebben en beter kunnen vinden. Dat is lastig in een wereld die nog draait om fysieke documenten.
Lees meer en download dit whitepaper

Whitepaper ‘Selfservice & Hospitality’
Hoe ervaren patiënten hun bezoek aan uw zorginstelling? Hoeveel tijd besteden uw artsen en medewerkers aan het ontvangen van patiënten, en worden die uren wel efficiënt ingezet? Door patiënten meer verantwoordelijkheid te geven (selfservice) en de klantvriendelijkheid van uw zorginstelling te verhogen (hospitality) heeft u meer tijd voor zorg, meer tevreden patiënten en bespaart u op kosten. Lees er alles over in onze whitepaper Selfservice & Hospitality.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s