Alle patiëntinformatie snel toegankelijk en uitwisselbaar

Geplaatst op Geupdate op

Papieren patiëntendossiers kunnen maar op één plaats tegelijk aanwezig zijn. Terwijl digitale patiëntendossiers tegelijkertijd ingekeken kunnen worden door diverse artsen en andere ziekenhuismedewerkers.

Een papieren patiëntenarchief is uit het oogpunt van efficiency niet meer wenselijk. De dossiermappen worden voller en voller, nemen steeds meer archiefruimte in en de gemiddelde zoektijd naar documenten is ongekend hoog. Zeker in een ziekenhuis kan het van levensbelang zijn dat patiëntinformatie snel wordt uitgewisseld en direct beschikbaar is.

Ook gezien de nabije toekomst waarin het EPD absoluut haar intrede zal doen, is het verstandig uw papieren patiëntendossiers op korte termijn te digitaliseren of te laten digitaliseren. Dan is alle medische informatie altijd beschikbaar voor artsen, bij de balies en op de administratie. Ricoh heeft alle kennis, ervaring en middelen in huis om dit digitaliseringproces voor u te verzorgen. We kunnen ons specialisme ook tijdelijk bij u onderbrengen!

Scannen in huis of op een Ricoh-vestiging?
Ricoh biedt de mogelijkheid om actuele patiëntendossiers op uw eigen locatie te scannen. Alle dossiers zijn dan altijd in huis en voor handen bij spoedgevallen. Daarnaast kunt u uw statische, niet actieve dossiers laten digitaliseren op één van onze vestigingen, zodat u er zelf geen omkijken naar hebt.

BIj Cases kunt u voorbeelden vinden hoe we dit bij een klanten realiseren, download daar de Case van het NIj Smellinghe Ziekenhuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s